IberoLax Testpanel

Doe mee

IberoLax Testpanel | Doe mee en review IberoLax

IberoLax Testpanel

Schrijf je in en doe mee aan het IberoLax testpanel. IberoLax verlicht obstipatie effectief en mild. Het werkt met het water in je lichaam om de stoelgang te verzachten. Zonder krampen, buikpijn of plotselinge aandrang.

Wie zich inschrijft ontvangt binnen 2 weken een bevestigingsmail. Er zijn 100 testpakketten te vergeven dus wacht niet te lang. Als tegenprestatie vragen we je alleen om in een paar minuten een aantal meerkeuze vragen in te vullen.

Zwangerschap

Ben je zwanger, dan is het altijd aan te raden om goed te kijken naar het gebruik van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Vaak kun je geneesmiddelen of medische hulpmiddelen alleen gebruiken in overleg met de huisarts.

Je kunt meedoen met het testpanel, maar doe dit wel alleen in overleg met je verloskundige of huisarts. IberoLax is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Wil je meer weten over obstipatie en zwangerschap, dan kun je hier verder lezen.

Hoe IberoLax te gebruiken

Los de inhoud van een zakje IberoLax op in een half glas water. De aanbevolen dosering is 1 – 3 zakjes per dag voor volwassenen. Dosering kan worden verdeeld over meerdere inname momenten en kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van hoe je reageert op de behandeling. Meer dan 3 zakjes per dag zijn normaal gesproken niet nodig. 

We wensen jou heel veel succes met het pakket en we hopen dat je baat hebt bij IberoLax. 

 

Algemene Voorwaarden Testpanel