IberoLax Testpanel

Doe mee

IberoLax Testpanel | Doe mee en review IberoLax

IberoLax Testpanel

Test zelf: effectieve en milde verlichting bij obstipatie! Iberolax is een nieuw product, dat sinds begin april 2019 verkrijgbaar is bij drogisterijen, apotheken en diverse webshops. IberoLax verzacht de harde ontlasting en zorgt voor een effectieve, milde verlichting van obstipatie. IberoLax werkt met het water in je lichaam en brengt de stoelgang op natuurlijke wijze op gang. Zonder buikkrampen, buikpijn en plotselinge aandrang. Ook prettig; IberoLax heeft geen smaak.

Doe mee en ontvang een IberoLax testpakket

Wij vinden het belangrijk om te delen wat anderen vinden van IberoLax. Hoe was jouw ervaring met IberoLax? Laat het ons en andere (toekomstige) gebruikers weten door een review achter te laten. Daarnaast vragen we jouw om een online survey met enkele vragen in te vullen om onze informatie nog beter af te stemmen op jou en andere (toekomstige) gebruikers van IberoLax.

Doe mee en ontvang het IberoLax testpakket met leuke incentive!

 

Hoe IberoLax te gebruiken

Los de inhoud van een zakje IberoLax op in een half glas water. De aanbevolen dosering is 1 – 3 zakjes per dag voor volwassenen. Dosering kan worden verdeeld over meerdere inname momenten en kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van hoe je reageert op de behandeling. Meer dan 3 zakjes per dag zijn normaal gesproken niet nodig. 

We wensen jou heel veel succes met het pakket en we hopen dat je baat hebt bij IberoLax. 

 

Algemene Voorwaarden Testpanel