IberoLax blog

Meer informatie en tips van en over IberoLax

Meer informatie en tips van en over IberoLax

IberoLax testpanel

Wij vinden het belangrijk om te delen wat anderen vinden van IberoLax. Hoe was jouw ervaring met IberoLax? Laat het ons en andere (toekomstige) gebruikers weten door een review achter te laten. Ook zullen wij met enige regelmaat testpanels starten, dus houd de website en het blog in de gaten.

10 april is Nationale Poepdag | Obstipatie Infographic

10 april is het Nationale Poepdag. Deze dag staat in het teken van ontlasting en dat is belangrijk; de vorm, kleur en geur van je ontlasting kunnen je veel vertellen over jouw gezondheid. Ook het aantal toiletbezoeken is van belang. Als je 3 dagen of langer niet kunt poepen kun je last hebben van verstopping, oftewel obstipatie. Lees snel verder en download onze Obstipatie Infographic!

Alles over obstipatie

Obstipatie of verstopping houdt over het algemeen in dat de stoelgang moeizamer verloopt of minder vaak dan normaal. Dit komt door droge, hard of taaie ontlasting. Ondanks dat er meestal geen ernstige gezondheidsproblemen aan ten grondslag liggen, voel je je veel beter als de stoelgang weer normaal verloopt...

Goed voorbereid op reis & laat je vakantie niet verstoren door obstipatie!

Komende vakantie willen we natuurlijk weer volop en zorgeloos genieten. Ga in ieder geval goed voorbereid op reis en neem naast de paracetamol en de pleisters ook IberoLax mee op reis. Check onze IberoLax vakantie checklist!

 

Tips om obstipatie te verlichten of voorkomen

Mocht je last hebben van obstipatie dan kan dit behoorlijk vervelend zijn. Klachten als buikpijn, buikkrampen, pijnscheuten en een opgeblazen gevoel bepalen je dag en stemming. Wij geven je graag enkele tips om verlichting te brengen...

IberoLax

Het medisch hulpmiddel IberoLax® is een laxeermiddel dat de stoelgang op natuurlijke wijze verzacht. IberoLax is met name geschikt bij:

  • Obstipatie
  • Verstopping van de darmen
  • Constipatie
  • Af en toe optredende onregelmatige stoelgang